VSETT 8

€ 975,00

VSETT 8

€ 975,00

Ontwerp is belangrijk
De Vsett 8 en 8+ zijn onze meest compacte en lichtgewicht e-scooters.

De klassieke Vsett-functies en -kenmerken komen veel voor op de 8/8+, alleen in een compacter formaat! Het is de beste keuze voor verplaatsingen en woon-werkverkeer in grote en drukke steden. Het maximale gewicht van dit model is 24 kg.

De Vsett8/8+ zijn lichtgewicht maar nog steeds sterk en duurzaam, we gebruiken een ultrasterke Aviation aluminium smeedlegering, te vervaardigen.

Bovendien vinden wij het een van de mooiste elektrische scooters op de markt. Onze ontwerpers hebben een sober maar stijlvol ontwerp ontwikkeld, waardoor deze e-scooter perfect geschikt is voor de stedelijke omgeving.

Vsett 9

€ 1.209,00

Vsett 9

€ 1.209,00

Een krachtige elektrische step met 2 uitvoeringen 

VSETT 9

De Vsett 9 elektrische step is uitgerust met een krachtige borstelloze Direct Drive-motor van 500 W (nominaal), aangedreven door een 52 V-batterij die is samengesteld uit hoogwaardige LG-cellen. De Vsett 9 elektrische step is een zeer performante elektrische step die in enkele seconden tot 40 km/u kan rijden en een actieradius tot 60 km kan halen, afhankelijk van de capaciteit van de batterij.

VSETT 9+

De VSETT 9+ e-step is uitgerust met twee borstelloze motoren van elk 650W  aangedreven door een 48V 19ah-accu die is samengesteld uit hoogwaardige LG-cellen.De Vsett 9+ e-step kan gemakkelijk een maximale snelheid van 50 km/u bereiken en een actieradius tot 55 km bereiken, afhankelijk van de capaciteit van de batterij.

De VSETT 9 en 9+ zijn uitgerust met efficiënte schijfremmen, ondersteund door een elektrische ABS. De e-steps hebben remlichten en LED-verlichting aan de voor- en achterzijde, om de berijder beter zichtbaar en veiliger te maken tijdens de schemering.

Ook zijn de VSETT 9 en 9+ voorzien van gebruiksvriendelijke richtingaanwijzers aan de voor- en achterzijde. Om de richtingaanwijzers te activeren, hoeft de bestuurder alleen maar op een knop op de rechter- en linkerhandgrepen te drukken. 

Exclusief voor VSETT elektrische steps zijn de modellen uitgerust met een NFC-antidiefstalsleutelvergrendelingssysteem. Hiermee kan je zelf bepalen wie op je step mag rijden.

 

Sale!

Vsett 10

€ 2.375,00 € 2.225,00
Sale!

Vsett 10

€ 2.375,00 € 2.225,00

Snel, sterk en bevat een groot vermogen


De Vsett 10+ is uitgerust met twee borstelloze Direct Drive-motoren van 1400W elk aangedreven door een 60V-uitgangsbatterij die is samengesteld uit hoogwaardige cellen. Deze elektrische step is in staat om binnen enkele seconden een maximale snelheid van 80 km/u te bereiken. De bestuurder kan kiezen tussen twee rijmodi (Normaal of Sport) naast het kunnen laten draaien van één of twee motoren. 

Aan de achterkant van de step hebben we een hydraulische veerophangingscomponent gecombineerd met de traditionele zwaaiarmen om de schokabsorptiecapaciteit van de step te optimaliseren. 

De VSETT 10+ is uitgerust met efficiënte schijfremmen, ondersteund door een elektrische ABS. De e-steps hebben remlichten en LED-verlichting aan de voor- en achterzijde, om de berijder beter zichtbaar en veiliger te maken tijdens de schemering.

De VSETT 10+ voorzien van gebruiksvriendelijke richtingaanwijzers aan de voor- en achterzijde. Om de richtingaanwijzers te activeren, hoeft de bestuurder alleen maar op een knop op de rechter- en linkerhandgrepen te drukken. 

Exclusief voor VSETT elektrische steps zijn de modellen uitgerust met een NFC-antidiefstalsleutelvergrendelingssysteem. Hiermee kan je zelf bepalen wie op je step mag rijden.

Vsett 11

€ 3.539,00

Vsett 11

€ 3.539,00

elektrische steps naar een geheel nieuw niveau

De VSETT 11+ heeft een bereik tot 150 kilometer en een maximale snelheid van 85 km/u. Met een 60V 31,2Ah Li-ion-accu en een motorvermogen van 1400W kan deze step verre afstanden bereiken.

Het VSTT Control Throttle Display bevat functies waarmee je je rit kunt afstemmen op jouw manier. De NFC Key Lock Immobilizer zorgt ervoor dat alleen jij je VSETT elektrische step kunt starten. Gebruik de DDM-knop om van de Eco- naar de Sport-modus te schakelen. En voor extra vermogen gebruik je de Turbo Boost voor extra snelheid.

VSETT 11+  is voorzien van een heldere koplamp en achterlichten, knipperende remlichten, geïntegreerde richtingaanwijzers en een kleurrijk RGB-logo op het dek.