DUALTRON MINI

€ 1.190,00

DUALTRON MINI

€ 1.190,00

Elektrische step Dualtron Mini 1450W

De Dualtron Mini is zeker een krachtige e-step voor zijn formaat. Dit instapmodel van de krachtige Dualtron e-steps is uitgerust met een 52 Volt batterij met een capaciteit van 13Ah (bereik tot 45km) of 17,5Ah (bereik tot 55 km 21ah tot 70km

De Dualtron mini is een geweldige manier om kennis te maken met de wereld van sportieve steps van Dualtron. De elektrische step Dualtron mini combineert een slank en lichtgewicht design met stevige prestaties. Maak kennis met de geweldige kwaliteit van Dualtron e-steps! De Dualtron Mini is ook voorzien van een nieuw ontworpen verlichtingssysteem en een inklapmechanisme waar je zeker jaloers op zal zijn!

FUTECHER GUN PRO

€ 1.059,00

FUTECHER GUN PRO

€ 1.059,00

Een stedelijk model dat gemakkelijk te vervoeren is

Futecher Gun pro 52V 20.8Ah vormt een nieuwe reeks in Dualtron en Speedway . Een assortiment aangepast aan stedelijke omgevingen. Dit model is net zo gemakkelijk te vervoeren als een Speedway Mini 4 pro, maar ontwikkelt een hoger vermogen .

Deze elektrische scooter is uitgerust met trommelremmen voor en achter wat het remmen zeer responsief, krachtig maakt en dus extra veiligheid biedt. Met zijn nieuwe ontwerp , zijn LED's op de stuurpen (die zorgen voor een betere zichtbaarheid), zijn veel minder rommelige siliconen dek en zijn meer schokbestendige metalen spatbord, brengt deze scooter veel technische en fysieke verbeteringen.

DUALTRON EAGLE PRO

€ 1.999,00

DUALTRON EAGLE PRO

€ 1.999,00

De Dualtron Eagle Pro is een nieuw model uit 2020. Deze versie doet denken aan het best verkochte Dualtron 2-model en heeft een grote autonomie voor snelheidspieken van 75 km/u in ongebreidelde modus!

DUALTRON VICTOR

€ 2.390,00

DUALTRON VICTOR

€ 2.390,00

De Dualtron Victor is de krachtigste 10-inch scooter in het Dualtron-assortiment en voldoet aan alle eisen voor een goed afgeronde machine op het gebied van prestaties en veiligheid.

DUALTRON SPIDER LIMITED

€ 2.499,00

DUALTRON SPIDER LIMITED

€ 2.499,00
Een lichte, krachtige, gemakkelijk te dragen elektrische scooter voor zijn categorie.Uitgerust met de beste technologieën, heeft de Dualtron Spider limited edition 2956 watt BLDC magnesiumlegering motoren en koolstofvezel stuur om het gewicht te verminderen. In vergelijking met de klassieke versie heeft hij een grotere batterij. Een gewicht van 19,6 kg, een maximumsnelheid van 60 km/u.

 

DUALTRON ULTRA 2

€ 3.590,00

DUALTRON ULTRA 2

€ 3.590,00

De Dualtron Ultra 2 kan op topsnelheid snel 100 km/u bereiken. Het frame van een aluminiumlegering is zeer robuust voor offroad-gebruik en ondersteunt een belasting van 150 kg. U kunt hellingen tot 70% beklimmen. Vingerafdruk: Begin met vingerafdruk (optioneel).

DUALTRON THUNDER 2 2022

€ 4.359,00

DUALTRON THUNDER 2 2022

€ 4.359,00

De Dualtron Thunder is een van de krachtigste en snelste elektrische scooters op de markt. Hij begint de prestaties van een scooter of motorfiets te benaderen. Hij heeft twee motoren, maar het verschil is dat de Dualtron Thunder er twee heeft van elk 5040 W. Het totale vermogen van deze dubbele motor is 10080 W, waarmee deze machine een recordsnelheid van 90 km/u kan bereiken.

DUALTRON X2

€ 5.790,00

DUALTRON X2

€ 5.790,00

 

Dualtron X de scooter
van alle records

Het was een van de grote aankondigingen van het merk voor 2019, de release van de Dualtron X overtrof alle verwachtingen. Qua functies is het merk Minimotors sterk sinds het een product uitbracht dat superieur is aan de Dualtron Thunder en de Dualtron Ultra. Het doel: de best mogelijke ervaring voor gebruikers garanderen. Het moet gezegd dat de Minimotors Dualtron X scooter met een actieradius van 200 kilometer en een topsnelheid tot 100 km/uur de meest indrukwekkende op de markt is.

Om een ​​actieradius van 200 kilometer te halen, moest dit model worden geïntegreerd met een 60V – 52Ah lithiumbatterij. Met dergelijke apparatuur kunt u zeer lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het batterijniveau. Als het vermogen indrukwekkend is, is de Dualtron X uitgerust met indrukwekkende schijfremmen (dat is nodig om zo'n auto te stoppen). Het hydraulische remsysteem is zowel voor als achter aanwezig. De Dualtron X Minimotors elektrische scooter respecteert de codes van het merk met zijn dubbele motor. Om merkliefhebbers tevreden te stellen, heeft de fabrikant een extraatje toegevoegd: een vingerafdruklezer. Een noodzakelijke zekerheid als je de prijs van racen kent.

Ter hoogte van het stuur bevindt zich een LCD-scherm dat de snelheid en het niveau van de batterij aangeeft. Deze laatste activeert ook het achterlicht! De Dualtron X is het meest succesvolle model van Minimotors en fans van het merk zullen zeker niet teleurgesteld zijn.